Program de lucru: L-V: 8-16 +40.733.077.543 office [at] foritsolutions.com

ForIT - Forms MAGAZIN

ForIT - Forms MAGAZIN

Soft de gestiune stocuri și vânzare cu case de marcat. Licența este valabilă pe 3 calculatoare la un singur punct de lucru. Pentru fiecare punct de lucru, trebuie să achiziționați o licență separată.

Oferta: Licența include instalarea, configurarea și instruirea personalului on-line prin TeamViewer (1 casier, 1 gestionar, 4 ore).

2142.00 LEI (1800.00 LEI + TVA)

Comandă

ForIT - Forms MOBILE INVENTORY

 

ForIT - Forms MOBILE INVENTORY

Soft de inventariere pe terminale mobile cu sistem de operare Windows Mobile Professional, Windows CE. Aplicația permite verificarea stocurilor, întocmirea proceselor-verbale de inventariere, note de recepții, avize de însoțire a mărfii, procese-verbale de modificare de preț, procese-verbale de deteriorare, tipărire etichete de prețuri, comenzi client. Licența este valabilă pe un singur terminal mobil.

595.00 LEI (500.00 LEI + TVA)

Comandă

ForIT - Forms MOBILE POS

ForIT - Forms MOBILE POS

Soft destinat emiterii bonurilor fiscale și a comenzilor pe terminale mobile cu sistem de operare Windows Mobile Professional, Windows CE. Aplicația permite emiterea bonurilor fiscale și a comenzilor direct de pe terminal. Licența este valabilă pe un singur terminal mobil.

595.00 LEI (500.00 LEI + TVA)

Comandă